U14 KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI UŞAK’TA YAŞANDI

Bölgesel (Yeşil Banaz Gazetesi) - Yeşil Banaz Gazetesi | 29.04.2025 - 11:54, Güncelleme: 29.04.2025 - 11:55 221 kez okundu.
 

U14 KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI UŞAK’TA YAŞANDI

U14 KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI UŞAK’TA YAŞANDI
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'nın 2025 yılı faaliyet programında yer alan ve Uşak’ta düzenlenen U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Merkez Spor Salonu'nda büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Şampiyonada; BOTAŞ Spor birinci olurken, Samsun Canik Belediyesi ikinci, Nesibe Aydın Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Şampiyonluk mücadelesi, salondaki basketbol severler tarafından coşkuyla izlendi. Finale kalan üç takım, genç sporcuların potansiyelini ve yeteneklerini mücadeleleriyle gözler önüne serdi. Ödül törenine katılan Vali Dr. Naci Aktaş, şampiyonlara ve tüm takımlara tebriklerini ileterek, sporun sadece fiziksel değil, aynı zamanda karakter geliştiren bir faaliyet olduğunu vurguladı. Vali Aktaş, şunları söyledi; “Bugün burada, bu genç sporcularımızın büyük bir azimle mücadele ettiğine tanıklık ettik. Bu tür organizasyonlar, sadece fiziksel değil, gençlerimizin kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Gençlerimizin azim ve kararlılıkla kazandıkları bu başarılar, geleceğin yıldızlarını doğuracaktır. Bu anlamlı şampiyonada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. BOTAŞ Spor’u şampiyonluklarından dolayı kutluyor, diğer takımlarımızı da gösterdikleri üstün performans için tebrik ediyorum. Sizlerin her biri, sadece bugün için değil, yarının başarılı sporcuları ve örnek insanları olma yolundasınız. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Ödül törenine, Vali Dr. Naci Aktaş ve eşi Nagihan Aktaş Hanımefendi’nin yanı sıra, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Ali Karaoba, Belediye Başkanı Özkan Yalım, Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Zeki Çakır ve federasyon yetkilileri katıldı.
U14 KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI UŞAK’TA YAŞANDI

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'nın 2025 yılı faaliyet programında yer alan ve Uşak’ta düzenlenen U14 Kızlar Türkiye Şampiyonası Merkez Spor Salonu'nda büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Şampiyonada; BOTAŞ Spor birinci olurken, Samsun Canik Belediyesi ikinci, Nesibe Aydın Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Şampiyonluk mücadelesi, salondaki basketbol severler tarafından coşkuyla izlendi. Finale kalan üç takım, genç sporcuların potansiyelini ve yeteneklerini mücadeleleriyle gözler önüne serdi.

Ödül törenine katılan Vali Dr. Naci Aktaş, şampiyonlara ve tüm takımlara tebriklerini ileterek, sporun sadece fiziksel değil, aynı zamanda karakter geliştiren bir faaliyet olduğunu vurguladı.
Vali Aktaş, şunları söyledi; “Bugün burada, bu genç sporcularımızın büyük bir azimle mücadele ettiğine tanıklık ettik. Bu tür organizasyonlar, sadece fiziksel değil, gençlerimizin kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Gençlerimizin azim ve kararlılıkla kazandıkları bu başarılar, geleceğin yıldızlarını doğuracaktır. Bu anlamlı şampiyonada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. BOTAŞ Spor’u şampiyonluklarından dolayı kutluyor, diğer takımlarımızı da gösterdikleri üstün performans için tebrik ediyorum. Sizlerin her biri, sadece bugün için değil, yarının başarılı sporcuları ve örnek insanları olma yolundasınız. Başarılarınızın devamını diliyorum.”
Ödül törenine, Vali Dr. Naci Aktaş ve eşi Nagihan Aktaş Hanımefendi’nin yanı sıra, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Ali Karaoba, Belediye Başkanı Özkan Yalım, Vali Yardımcısı Dr. Olgun Öner, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Zeki Çakır ve federasyon yetkilileri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.