UŞAKSPOR’DAN ZORLU GALİBİYET!
UŞAKSPOR’DAN ZORLU GALİBİYET!
UŞAKSPOR’DAN ZORLU GALİBİYET!
TFF 3. ligde mücadele eden ilimiz temsilcisi Uşakspor pazar günü oynadığı karşılaşmada Afyonspor’u ilk yarının başında güçlükle gelen golle 1-0 mağlup etti. Uşakspor, soğuk ve rakibin sert direnciyle karşılaşınca 3 puanı hanesine zor yazdırdı.
Uşak Bireylül stadı dün çok sert bir havada Aşigoların güçlükle elde ettiği bir galibiyete şahit oldu. Saat 15.00'de başlayan karşılaşmada ilk yarı kısır çekişmelere sahne oldu. Aslında Uşakspor galibiyet için kararlılıkla çabaladı. Ancak ligin son sıralarında yer alan Afyonspor Kulübü’nün dirençli oyunuyla karşılaştı.
Fırat Kaçmaz’ın yönettiği karşılaşmayı 1-0 kazanan Uşakspor Teknik Direktörü Ergün Penbe yaptığı açıklamada; "1-0 skor tabii ki içimizi ısıttı ama kenar da hakikaten çok soğuk vardı. Oyuncular gerçi koştukları için pek farkına varmadılar saha içinde ama hem izleyenler olsun hem kenarda bizler olsun iyi bir soğuğa maruz kaldık. Böyle bir ortamda galibiyet almak güzel. Afyon maçının zor olacağını biliyorduk, öyle de geçti. Bugün sahada 10 kişiyle defans yapan bir Afyonspor vardı. Daha birinci dakikadan beri oyunu yavaşlatma adına her şeyi yapan bir Afyonspor izledik. Kaleciden başladılar oyunu soğutmaya. Öyle de devam etti. Ama zor da olsa kazanmasını bildik, “1-0 oldu, bizim oldu!” dedi.
Bu karşılaşmanın sonrasında Uşakspor puanını 34'e çıkararak sıralamada 5.liğe yükseldi.
Takımımız önümüzdeki hafta da Uşak’ta aynı puanla bir üst sırada yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


