DİN GÖREVLİLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bölgesel (Yeşil Banaz Gazetesi) - Yeşil Banaz Gazetesi | 30.12.2025 - 14:46, Güncelleme: 30.12.2025 - 14:46 342 kez okundu.
 

DİN GÖREVLİLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

DİN GÖREVLİLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Banaz İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen Kitap Oku-Yorum Projesi kapsamında 2025 yılı Aralık ayı kitap müzakere toplantıları gerçekleştirildi. İlçe genelinde oluşturulan müzakere gruplarında bir araya gelen cami görevlileri, ay boyunca okudukları eserleri değerlendirme imkânı buldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen proje ile cami görevlilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanması, aynı zamanda sunulan din hizmetlerinin niteliğinin artırılması hedefleniyor. Proje kapsamında cami görevlilerinin her ay en az bir kitap veya makale ile bir dergi okumaları ve okunan metinleri belirlenen gruplar hâlinde müzakere etmeleri öngörülüyor. Aralık ayı müzakerelerinde okunan eserler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, katılımcılar kitap okuma alışkanlığının güçlendirilmesi ve güncel konuların din hizmetlerine yansıtılması noktasında projenin önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Banaz İlçe Müftülüğü yetkilileri, Kitap Oku-Yorum Projesinin önümüzdeki aylarda da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, programın cami görevlilerinin bilgi birikimini artırmasının yanı sıra vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesine de olumlu yansımaları olacağını vurguladı.
DİN GÖREVLİLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Banaz İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen Kitap Oku-Yorum Projesi kapsamında 2025 yılı Aralık ayı kitap müzakere toplantıları gerçekleştirildi.

İlçe genelinde oluşturulan müzakere gruplarında bir araya gelen cami görevlileri, ay boyunca okudukları eserleri değerlendirme imkânı buldu.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen proje ile cami görevlilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanması, aynı zamanda sunulan din hizmetlerinin niteliğinin artırılması hedefleniyor.
Proje kapsamında cami görevlilerinin her ay en az bir kitap veya makale ile bir dergi okumaları ve okunan metinleri belirlenen gruplar hâlinde müzakere etmeleri öngörülüyor.
Aralık ayı müzakerelerinde okunan eserler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, katılımcılar kitap okuma alışkanlığının güçlendirilmesi ve güncel konuların din hizmetlerine yansıtılması noktasında projenin önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
Banaz İlçe Müftülüğü yetkilileri, Kitap Oku-Yorum Projesinin önümüzdeki aylarda da aynı kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, programın cami görevlilerinin bilgi birikimini artırmasının yanı sıra vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesine de olumlu yansımaları olacağını vurguladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.