Hatay escort Sex hikayeleri Sikiş hikayeleri porno ize

OCAK AYI ASAYİŞ VE GÜVENLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI

Bölgesel (Yeşil Banaz Gazetesi) - Yeşil Banaz Gazetesi | 11.02.2025 - 10:04, Güncelleme: 11.02.2025 - 10:04 238 kez okundu.
 

OCAK AYI ASAYİŞ VE GÜVENLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI

OCAK AYI ASAYİŞ VE GÜVENLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI
Vali Dr. Naci Aktaş, Uşak Valiliği toplantı salonunda düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda ocak ayında polis ve jandarma bölgesinde gerçekleşen olaylara ve operasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Bu dönemde kent genelinde 410 olayın meydana geldiğini anlatan Vali Aktaş, aydınlatma oranının kişiye karşı işlenen suçlarda yüzde 98,62, mal varlığına karşı işlenen suçlarda da yüzde 65,95 olduğunu ifade etti. Vali Aktaş polis ve jandarma ekiplerinin denetimlerinin aralıksız sürdüğünü kaydederek, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 173 firarinin yakalandığını belirtti. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan 27 operasyonda 113 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 31'inin ise tutuklandığını aktaran Vali Aktaş, trafik ekiplerince de 56 bin 167 aracın denetlendiğini, kusuru bulunan 8 bin 969'una işlem yapıldığını söyledi. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz katıldı.
OCAK AYI ASAYİŞ VE GÜVENLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI

Vali Dr. Naci Aktaş, Uşak Valiliği toplantı salonunda düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda ocak ayında polis ve jandarma bölgesinde gerçekleşen olaylara ve operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.

Bu dönemde kent genelinde 410 olayın meydana geldiğini anlatan Vali Aktaş, aydınlatma oranının kişiye karşı işlenen suçlarda yüzde 98,62, mal varlığına karşı işlenen suçlarda da yüzde 65,95 olduğunu ifade etti.

Vali Aktaş polis ve jandarma ekiplerinin denetimlerinin aralıksız sürdüğünü kaydederek, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 173 firarinin yakalandığını belirtti.
Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan 27 operasyonda 113 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 31'inin ise tutuklandığını aktaran Vali Aktaş, trafik ekiplerince de 56 bin 167 aracın denetlendiğini, kusuru bulunan 8 bin 969'una işlem yapıldığını söyledi.
Toplantıya İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yesilbanazgazetesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.