KÖYLERE SU TANKERİ DAĞITIMINA DEVAM

İlçemiz köylerine düzenli bir şekilde “Yangın Tankeri” dağıtımı devam ediyor.

İlçemiz köylerinin çoğu ormana yakın olmasından dolayı tüm köy muhtarlıklarına sırasıyla yangın tankeri dağıtılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Özel İdare tarafından başlatılan projeye Banaz Orman İşletme Müdürlüğü’nden sonra Banaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’de destek verdi.

Köylerin yangın riskine göre dağıtımı yapılan tankerlerden önceden Uşak İl Özel İdaresi ve Banaz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 20 köye 21 tanker teslim edildi.

Bu kapsamda Banaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak 8 köy muhtarına daha tanker teslim etti. Bu çalışmanın hız kemeden devam edeceği belirtilirken ilçemiz köylerinde tanker verilmeyen 18 köy muhtarlığının kaldığı ifade edildi.

Eski Hükümet Konağı Bahçesinde gerçekleşen tanker dağıtımında muhtarlara teslim belgelerini takdim eden Banaz Kaymakamı Musa Aydemir “bu gibi yararlı bir projeye destek sağladığımız için mutluyuz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Banaz Orman İşletme Müdürü İsmail Kartal ise “Daha önceden ve yeni dağıtılan tankerlerin kullanımı hakkında teknik ekipleri tarafından eğitim vereceğini ve yıllık olarak genel bakımlarını her yaz sezonunda düzenli olarak yaptıklarını belirtti. Teslim programına Banaz Kaymakamı Musa Aydemir, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İl Genel Meclis Üyeleri Abdülkadir Kılınç, Ali Dinç, Banaz Orman İşletme Müdürü İsmail Kartal, Ak Parti Banaz İlçe Başkanı Murat Erdoğan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı İbrahim Tutsak katıldı.