KAYMAKAM KÖYLERİ ADIM ADIM GEZİYOR

İLÇE KAYMAKAMI CUMA EMEÇ KÖYLERİN SORUNLARINI YERİNDE DİNLİYOR

Banaz Kaymakamı Cuma Emeç, vatandaş buluşmaları kapsamında ilçemizdeki köy ziyaretlerine devam ediyor. Köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Emeç, köyün ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgiler alıyor.

İlçemiz kaymakamı Cuma Emeç, geçtiğimiz haftaki ziyaretlerin son turunda Yenice, Gedikler, Bağkonak, Güllüçam ve Gürlek köylerine ziyaretlerini gerçekleştirdi. Köyleri adım adım gezen Kaymakam Emeç, muhtarlarla yaptığı görüşmelerde köylerin sorunlarını dinleyerek, yapılması gereken hizmetler belirleniyor. Köylerdeki su, kanalizasyon, çöp toplanması, yol yapımı gibi konularla ilgili aldığı bilgileri ilgili kurum ve kuruluşlara ileterek kısa zamanda çözüme kavuşturulması için yoğun çaba harcanıyor.

Banaz Kaymakamlığınca yapılan açıklamada, “Kaymakamımız Cuma Emeç, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve bazı daire amirlerimizle birlikte köy ziyaretleri kapsamında, ilçemiz Yenice köyü, Bağkonak ve Gedikler köylerine ziyaretlerde bulundu. Köy muhtarımız ve köy halkımız ile bir araya gelerek, köylerimizin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgiler aldı” denildi.