4 EKİM’DE HAYVANLAR İÇİN ÇALIŞTILAR

BANAZLI KADINLAR DÜNYA HAVYAN HAKLARI GÜNÜNDE ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Banazlı Kadınlar 4 Ekim günü hayvanları beslemek için etkinlik düzenlediler. CHP Banaz Kadın Kolları üyesi bayanlar ilçemizin çeşitli yerlerinde stant kurarak kedi ve köpekler için mama, ekmek, kemik gibi yiyecek dağıttılar. İlçemizdeki vatandaşlara “Bugün bizim için bir sokak hayvanını besler misiniz” diyerek anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Yılın bir gününü ayırdığımız sokak hayvanlarını bu yıl da CHP’li kadınlar hatırladı. 4 Ekim 2024 Cuma günü ilçe merkezindeki bazı yerlerde kurulan stantlarda daha önceden hazırladıkları kedi ve köpek mamalarını dağıttılar. Yaklaşık 15 kişilik gruptan oluşan hayvansever kadınlar daha sonra da Banaz Belediyesi’nin hayvan barınağına giderek buradaki sahipsiz hayvanlar için mama desteğinde bulundular. Sonrasında da ilçemizdeki çöp transfer merkezindeki köpekleri elleriyle beslediler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Banaz Kadın Kolları Başkanı Ülkü Erdem şu bilgileri verdi:  “4 Ekim Hayvan Hakları Günü kapsamında hazırlatmış olduğumuz paketlerdeki mamaları Fevzi Çakmak caddesindeki stantta öncelikle küçük çocuklara dağıtarak bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Genç kardeşlerimize bu dünyada sessiz patili dostlarımızın da yaşam hakkı olduğunu, bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını, dünyanın hayvanlarla birlikte yaşanması gereken bir yer olduğunun bilincini aşılamak için çabaladık. Aynı gün hayvan barınağını ve çöp transfer merkezi çevresinde yaşayan sahipsiz ve hasta köpekleri de besledik. Bizlere eşlik eden sevgili Banazlı kardeşlerimize de gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu gibi konularda bazı zamanlarda düzenledikleri etkinliklerle duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza bizler de teşekkür ediyoruz.